februari 19

Biografie

10342469_680101952039079_4335847280928353729_n

 

Op 8 februari 1981 zag Astrid Seip het levenslicht in Spijkenisse, ze groeide op in een fijn en warm gezin met vader, moeder en een 3 jaar jongere zus. Haar jeugd thuis was fijn. Als kind had ze een droom, ze wilde journalist worden, schrijven voor de krant leek haar wel wat. Toen ze eenmaal naar de middelbare school ging veranderde die droom, ze wilde bloemist worden en een eigen bloemenzaak startten, ze was een heel eind op weg, maar de school die ze daarvoor moest doorlopen beviel haar niet. Uiteindelijk is Astrid met 16 jaar gaan werken in verschillende supermarkten, en heeft zich opgewerkt van Kassiere tot assistent afdelingshoofd op de vleeswaren afdeling.

De enige grote liefde die Astrid toen in haar leven had was haar voetbal club Feyenoord, ze leefde en ademde die club. Op haar eenentwintigste ontmoette ze haar andere grote liefde Richard, als snel veranderde haar naam in Astrid Ijsselstein-Seip en werden er binnen drie jaar drie geweldige kinderen geboren, waaronder een tweeling.

De droom om te schrijven is altijd op de achtergrond aanwezig geweest bij Astrid, nu ze moeder is van een transgender kind heeft ze besloten haar verhaal vanaf het moment dat ze haar Richard ontmoette op papier te zetten. Heftig, confronterend en een emotioneel proces was het voor Astrid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>