mei 28

Bijna een jaar geleden…….

Volgende week is het een jaar geleden dat ik een notitieboek kocht en aan het eerste stuk van mijn hand geschreven manuscript begon. 32 a4’tjes schreef ik vol met de hand voordat ik besloot een tweedehands ‘schrijf-laptop’ aan te schaffen. Zo kon ik ook een aantal mensen deelgenoot maken van mijn hersenspinsels.Wat weer motiveerde om verder te schrijven aan mijn persoonlijke verhaal. Ik kreeg afgelopen weken het “verwijt” dat het eerste stuk wel erg over mijzelf ging/gaat, maar het hele boek gaat over mijzelf niet alleen het eerste stuk. Dat was nodig omdat dat mij voor het grootste gedeelte gemaakt heeft tot wie ik nu ben.

 

Of ik klaar ben met schrijven? Nee, er komt zeker een vervolg, wanneer weet ik niet. Ik realiseer me momenteel dat ik erg moe ben van wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurd is, en er gaan zeker nog wat mooie dingen komen. Zo staat er in de special van Mijn Geheim die vanaf 9 juli verkrijgbaar een mooi stuk, ook in de Margriet,vanaf 30 juli verkrijgbaar, komt er een artikel. En een recensie in tijdschrift Zij aan Zij.
Op zondagmiddag 4 oktober is er van 14.00 tot 15.30 een presentatie/lezing in mijn oude woonplaats en geboortestad Spijkenisse, in bibliotheek de Boekenberg. En wie weet wat er allemaal nog meer op mijn pad komt!

 

Voorlopig ga ik me vanaf volgende week volledig richten op een fictief manuscript, wat in grote lijnen al geschreven is, maar echt nog de nodige perfectie nodig heeft. Want volgens een aantal journalisten die mijn boek gelezen hebben schijn ik toch best te kunnen schrijven.

 

Tot zover mijn up-date, tot later!
Copyright 2016. All rights reserved. Astrid IJsselstein

Posted 28 mei 2015 by Astrid in category "Blog", "Boeken", "Schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>