november 1

Ik ben Fien!

Ik ben Fien. Ik ben 9 jaar. Ik heb een papa en mama en een grote zus van 12 jaar. Al sinds ik op school zit vind ik het moeilijk om te leren en mezelf te zijn. Het is lastig, want niemand begrijpt mij en ik kan het moeilijk uitleggen. Ik zit sinds 2 jaar op een speciale school. Dat is niet stom, want het helpt mij heel goed. Ondanks dat ik het nog steeds moeilijk vind, word ik wel heel goed geholpen. Ik mag alles in mijn eigen tempo doen.

Ik heb dyslexie en een lichte verstandelijke beperking waardoor het leren moeilijker is voor mij. Doordat ik die beperking heb, kan ik mijn gevoel moeilijk uitleggen aan mama en papa of andere mensen.

Maar ik ben gewoon ik, ik ben zoals ik ben. Ik ben niet raar of dom, ik ben gewoon Fien en ik heb een beperking. NOU EN!

 

Poster fien Goed!
Copyright 2016. All rights reserved. Astrid IJsselstein

Posted 1 november 2015 by Astrid in category "Blog", "Boeken", "Schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>