januari 11

U komt toch ook !?

Goedemorgen! Tweede week van januari is alweer van start. Het gaat nu opschieten, nog maar een aantal weekjes en het is zover! De voorbereidingen zijn in volle gang! Ik werk hard om er iets leuks van te maken!

De boekjes zijn inmiddels besteld en verwacht ik vandaag of morgen in huis te hebben! Voor de goodiebags zijn al verschillende leuke dingen gedoneerd door verschillende partijen, die belangeloos materiaal beschikbaar hebben gesteld. Stichting Heppie, Het centrum voor Jeugd en Gezin, stichting Mee en de bibliotheek zorgen voor een welkome bijdrage!

Ook zal er een “echte” Fien aanwezig, die ook het boek des gewenst zal signeren en waar kinderen mee op de foto kunnen. Het jurkje van Fien wordt gemaakt door mijn lieve vriendin Jiska!
Voor de kinderen zijn er kleurplaten en kleine doosjes kleurpotloden, ook beschikbaar gesteld door het CJG, dus ook die hoeven zich niet te vervelen. Uiteraard is er een lekker kopje koffie of thee en voor de kinderen ranja en wat lekkers voor iedereen. De verkoop van de boekjes is toevertrouwd aan de bezielende leiding van mijn lieve vriendin Marjan, zodat ik mijn handen vrij heb om de boekjes te signeren en voor een gezellig praatje.

De komende weken gaan de voorbereidingen door! Vergeet 6 februari van 12.00u tot 14.30 niet in je agenda te zetten! Tot dan!

 

Uitnodiging goed Fien
Copyright 2016. All rights reserved. Astrid IJsselstein

Posted 11 januari 2016 by Astrid in category "Blog", "Boeken", "Schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>