februari 25

Op locatie bezoek

Gisteren ging ik samen met een lieve vriendin op pad om de locatie van de boeklancering te bekijken. Natuurlijk wist ik allang waar het was, maar sinds de laatste keer dat ik er geweest ben is er weer een hoop veranderd. En als ‘gewone’ Feyenoord supporter kom je eigenlijk alleen in het stadion zelf. Er is een gedeelte van het restaurant voor ons gereserveerd, veel groter als ik in eerste instantie dacht. Het is echt prachtig en nu weet ik helemaal zeker dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Dit past en hoort echt bij mij.

Ik heb nog wat kleine dingetjes doorgenomen zoals de tekst die op het ontvangst bord beneden komt te staan. En de garnalen hapjes in filodeeg vervangen voor lekkere Hollandse bitterballen.  Sommige van de luxe tafels worden vervangen door sta tafels, en dan wat versiering erbij en het moet helemaal goed gaan komen!

Dat ik mijn boek mag presenteren in wat vroeger mijn tweede huis was vind ik geweldig. De cirkel is rond, het is de plek waar het allemaal begon, waar ik mijn man leerde kennen en een plek waar ik enorm mooie herinneringen heb.  Toen ik gisteren naar binnen liep wist ik gelijk dat het zo heeft moeten zijn. Ik ben er enorm trots op!

 

11007646_782394218498109_1709862739_neen klein stukje van het gedeelte wat voor de boek presentatie gereserveerd is.
Copyright 2016. All rights reserved. Astrid IJsselstein

Posted 25 februari 2015 by Astrid in category "Boeken", "Schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>