februari 22

Nieuws

 

15804818-vel-papier-met-goed-nieuws-tekst

Laatste update:  31-10-2016

 

Nieuws:

Fientjes voor voedselbank Ridderkerk,

Omdat de feestdagen weer voor de deur staan heb ik besloten om een aantal Fien boekjes te schenken aan de voedselbank in Ridderkerk.  Zij zijn hier heel erg blij mee!

————————————————————————-

De reserveringslijst van Fien is open gesteld, via fienhetboek@hotmail.com kun je een exemplaar reserveren. Betalen mag vooraf, maar mag ook als je het boekje komt ophalen op zes februari 2016. Fien kost €10.00 exclusief verzendkosten, deze zijn €2,50, van tevoren reserveren betekend dat Fien op zes februari 2016 op je deurmat ligt!

————————————————————-

Voor de eerste 100 kopers van Fien is er een leuke goodiebag, er zijn een aantal stichtingen gerelateerd aan het onderwerp die een leuke bijdrage hebben geleverd hieraan. Wie dat zijn? Dat maken we later bekend!

——————————————————————–

Op 29 november hebben we de proefdruk van Fien ontvangen, na nog wat kleine aanpassingen is de definitieve eerste bestelling van Fien de deur uit gegaan!

—————————————————————————-

Er komt een nieuw boekje van Astrid! “De wereld van Fien”  met als subtitel “Leven met een verstandelijke beperking en dyslexie door de ogen van een kind”

——————————————————————————-

Na de Bibliotheek van Ridderkerk Centrum, Ridderkerk Bolnes en Ridderkerk Slikkerveer, is mijn boek binnenkort te leen in de Bibliotheek van: Barendrecht Carnisselande, Walburg Zwijndrecht, Gorinchem, Dordrecht centrum, Waddinxveen, Noordwijk, Purmerend, Volendam en Alkmaar. Hopelijk volgen er komende tijd nog meer!

—————————————————————————

Op 4 oktober 2015 is er een presentatie/lezing in de bibliotheek van Spijkenisse

——————————————————————————–

Ik kan definitief melden dat het artikel in de Margriet op 30 juli verschijnt.

—————————————————————————–

Op vrijdag 15 mei kwam Hart van Nederland filmen, dit item is uitgezonden op zaterdag 16 mei 2015 om 22.30

——————————————————————————–

Op 19 mei staat er een interview met Margriet gepland, de exacte datum waarop dit geplaatst wordt is nog niet bekend, maar waarschijnlijk in het najaar.

——————————————————————————–

6 mei 2015 gaf ik een interview aan Mijn Geheim, de planning is dat dit verhaal in de special te lezen is, deze special is vanaf 9 juli 2015 overal te koop.

——————————————————————————–

Op 7 april 2015 gaf ik een interview aan de Telegraaf, zoals het er nu voor staat wordt deze op woensdag 13 mei in de krant geplaatst.

——————————————————————————

 

Ouder nieuws:

Op 14 maart 2015 wordt het tweede boek van collega schrijfster  Femke Ekelhof gelanceerd. Haar eerste boek ‘Gegrepen’ is verkozen tot boek van het jaar 2014 tijdens het ‘Brul van Hul Gala 2014′  Haar tweede boek (on) begrepen is het aangrijpende vervolg hierop. Voor meer informatie ga naar: www.doorbreekdestilte.nl

 

Op 21 maart 2015 wordt mijn eerste boek ‘Roze met blauw lint’ gelanceerd in het restaurant van het Feyenoord stadion ‘De Kuip’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>