februari 25

Roze met blauw lint

ISBN: 978-94-92192-07-3

Waar gaat mijn boek over?

Wat doe je als je vierjarige dochter zegt: Maar mama, ik ben toch eigenlijk een jongetje?

In Roze met blauw lint, vertel ik over mijn worstelingen, twijfels, onzekerheden en verdriet als moeder. Maar een stukje wat eraan vooraf ging, hoe de geboorte van mijn geweldige kanjers ging, en hoe ik ben gekomen tot waar ik nu sta.

Het boek is volledig auto biografisch en ik geef mij volledig bloot. Alles geschreven vanuit mijn eigen beleving en gevoel.

 

10928042_649488745174198_278441157_n (2)

 

 

1 COMMENTS :

  1. By Noah (nadia on

    Super mooi boek ik kan me er zelf wel in herkennen. Alleen heb ik heel veel respect voor hun hoe hun er mee zijn omgegaan. En hoop dat veel mensen hier een voorbeeld aan kunnen nemen en dat er eens een keer anders over gedacht wordt.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>